Blogger Layouts

среда, 22. јун 2011.

Kurve raspale

Kad vas vidim kako idete pod ruku sa tipom koji može da vam bude ne ćale, nego deda, muka mi je! Tražim kesu po torbi da se izbljujem onako sočno u nju, a ne mora ni biti crna! Boleće me baš! Poslužila bih se i vašim šaniranim Louis Vuitton torbama da istresem ručak u njih! Kurve raspale, zbog vas nas svi momci gledaju kao lutke za jebanje! Jebete se za dopunu za mobilni, jebete se za dva pića što vam neko plati, jebete se zato što morate! Da se razumemo, nemam ja ništa protiv jebanja, ali zašto to mora da bude zbog para cipela, novih umetaka, novih sisa?! Jebite se zato što to volite, a ne zato što morate! Uživate li vi, kurve, kad vas prošetaju u krevetu dvojica deda, pa vas proslede onda sinu koji vozi Porche Cayene, a nije još ni punoletan i kad ga zaustave saobraćajci još mu se izvinjavaju i ne gledaju ga direktno u oči?Uživate li kad idete na večere, a morate da ćutite svo vreme? Verovatno da da jer ne umete da beknete. A vala, brate,  ni oni. Užvate li kad ste mama njegovoj, starijoj od vas, kćerci? Kako li to izgleda? Zovu li vas "mama" ili su revoltirane očevim drugim pubertetom pa vas zovu "rospijo"? Imate li vi roditelje? Ili su isti kao i vi? Šta vam kaže mama kad je upoznate sa "svojim novim dečkom"? Da li: "Bravo sine, uspela si u životu!" ili pak žena odmah umre? Imate li vi imalo stida? Koliko koštate mesečno? 2.000 eura za džeparac i iznajmljen stan. Znate li vi kako izgleda imati sex sa nekim do koga vam je stalo osim sa onima koji imaju erektilnu disfunkciju i redovno im treba cialis? Kako, brate, možete? Je l' vi zaista ne shvatate da će vas ostaviti kroz 5, 10 ili više godina zbog neke još mlađe nego što ste vi sada? Obrazujte se malo, radite na svom intelektu, a ne na cirkonima na noktima! Ma kome ja uopšte pričam... M'rš kod plastičara, istopila ti se sisa!


Moj intelekt niko neće vređati, kao ni moje emocije. Tačka.

7 коментара:

  1. To to to, samo jos kad bi ciljna publika procitala. "M'rš kod plastičara, istopila ti se sisa!" - vrh! xD

    Avaj, sve je to ljubav xD Sirotice traze srecu i sigurnost, i na poslednjem mestu kao beznacajnu stvar, malkice novca, eto navikle na luksuz. Ponavljam opet - sirotice. Takvo nam je drustvo, komsinice, nazalost.

    Ja se licno gnusam takvih devojaka jer same sebe objektivizuju, a ja sam oduvek bio u dobrim odnosima s devojkama, drustvo mi je u velikom procentu zensko, i davno sam prestao da posmatram devojke kao sise koje pricaju i zalosno mi je kada vidim kako se same spustaju na taj nivo.

    Veliki pozdrav. Zhillustrator

    ОдговориИзбриши
  2. ej..mnogo je 5 ili 10g :)))...ranije,toliko ih ima da nema razloga vezivati se, zar ne:D:D:D

    ОдговориИзбриши
  3. Zile, moj dragi komšija, svet je otišao u k****. Prikladniju reč nemam. Naročito ovde u uskom centru gradu gde mi živimo. Cirkus bre. :/

    Da, moraću da editujem te godne Psu koji ne laješ. :) U pravu si! :)

    ОдговориИзбриши
  4. Budi fiiina, Sonja, peeenis :) Otisao u penis. Apsolutno se slazem. Kad vikendom vidim vozni park parkiran kroz celu masarikovu u okolini Studia i one kafancuge Kutak, nije mi dobro. Sve postenjacine i strane tablice :) Sinoc je bila dobra scena, neki odvratni celavi lik parkirao porsche kabrio i tako se shepuri...trazi plavuse u vidokrugu hehehe.

    Jos gore kad ne mogu da spavam od stoke iz Studia koja urla ulicom. Sve neki sto bi nesto jebali, znas taj tip momaka, grlatih koji jedni druge zovu majmunima i kad vide nekoga kao mene, duga kosa, brada, obavezno ide ono METALIKAAAAA xD

    Ne se nerviras, nazalost moramo da naviknemo na "sistem".

    Drustvo otislo u tri penisa.

    ОдговориИзбриши
  5. Penis je po meni baš lepa reč, a to nije prikladno koristiti u ovo blaćenje društva. :)

    Elem, meni je zabranjen ulaz u Studio. Na sreću.... sad više ne moram da dajem ljudima bedne izgovore zašto ne mogu da idem u Studo, nego direkt - ne daju mi. Učinili su mi ogromnu uslugu. Pričaću ti jednom kako i zašto je došlo do uopšte mog odlaženja tamo. :)

    Evidentno je da sistem nećemo moći da promenimo jer su mnogobrojniji, a ja stvarno nemam vremena niti živaca da se rvem sa istim. Ovi blogovi su moj najveći dobrinos. Kakav, takav. Ali ipak doprinos.

    ОдговориИзбриши
  6. Ако ћемо неку гадну реч - отишло нам друштво у буђави сифилисом заражени пролив хахаха :) да не блатимо пенисе.

    ЛОЛ, забрањен улаз? Хахаха :) Добро је, што кажеш, учинише ти услугу. Мораћу да чујем ту причу једном у будућности ;)

    Добар ти је допринос, да избациш фрустрацију из себе на неки начин, па и да нико не прочита, избациш из себе делимично. Само настави :) Обећавам да ће ти дам подршке у борби против пролив-мејнстрим-друштва.

    ОдговориИзбриши
  7. A bez da piješ lekove za dijareju! :) :*

    ОдговориИзбриши